Orange-chokolade is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt disse ved svag varme sammen med ½ dl. piskefløde og nescáfeen. Afkøl chokoladen lidt.
Pisk æggeblommer og flormelis luftige. Pres appelsinen. Rør chokoladen og den pressede appelsinsaft i æggeblommen. Pisk resten af piskefløden stiv og vend den i fryseren 5-6 timer og vend isen ud på et fad. Hak Toms orangegrene fint og drys dem over isen. |
|
Opskriften er vist 16408 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne