Pæretærte på chokoladebiskuit
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered dejen. Mel, cacao, flormelis og smør, skåret i stykker æltes i en blender med dejskrue, indtil dejen er let smuldrende.
Tilsæt et pisket æg og en knivspids salt. Ælt igen. Når dejen hænger sammen, og den slipper skålen, pakkes den ind i husholdningsfilm og lægges i køleskabet i mindst i time.
Forvarm ovnen til 200C. Rul dejen ud, og beklæd tærteformen (som er smurt eller med teflonbelægning) med den. Bages i 20 minutter uden frugter. Lad den svale af i mindst 30 minutter. Skru ovnen ned på 100-120C.
Lad de halve pærer dryppe godt af, hvorefter de lægges på tærtebunden.
Tilbered chokoladecremen: Den flydende creme og mælken varmes. Ved første opkog tages de af ilden, og sukker og chokolade tilsættes. Rør rundt indtil det er helt smeltet. Derefter tilsættes det piskede æg, og det hele hældes varmt over pærerne, som sættes i ovnen i 10 min.
Lige før den serveres lun, drysses lidt flormelis på.
|
|
Opskriften er vist 20964 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-13 12:32:11 jeg vil også gerne vide hvor meget sukker der skal i chokoladen? mig da - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget sukker i chokoladecremen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne