Pæretærte på chokoladebiskuit

Pæretærte på chokoladebiskuit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Desserttærte

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 halvepærer fra dåse
 
 CHOKOLADEDEJEN:
100 g.sigtet mel
25 g.bittert Kakao
50 g.flormelis
75 g.smør
1 lilleæg
 
 CHOKOLADECREMEN:
200 g.revet chokolade (ca. 70% Kakao)
15 cl. cremefraiche 38%
5 cl.Mælk
1 æg
 
Opskrift:
Tilbered dejen. Mel, cacao, flormelis og smør, skåret i stykker æltes i en blender med dejskrue, indtil dejen er let smuldrende. Tilsæt et pisket æg og en knivspids salt. Ælt igen. Når dejen hænger sammen, og den slipper skålen, pakkes den ind i husholdningsfilm og lægges i køleskabet i mindst i time. Forvarm ovnen til 200C. Rul dejen ud, og beklæd tærteformen (som er smurt eller med teflonbelægning) med den. Bages i 20 minutter uden frugter. Lad den svale af i mindst 30 minutter. Skru ovnen ned på 100-120C. Lad de halve pærer dryppe godt af, hvorefter de lægges på tærtebunden. Tilbered chokoladecremen: Den flydende creme og mælken varmes. Ved første opkog tages de af ilden, og sukker og chokolade tilsættes. Rør rundt indtil det er helt smeltet. Derefter tilsættes det piskede æg, og det hele hældes varmt over pærerne, som sættes i ovnen i 10 min. Lige før den serveres lun, drysses lidt flormelis på.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pæretærte

karakterer:
Opskriften er vist 20964 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-13 12:32:11
jeg vil også gerne vide hvor meget sukker der skal i chokoladen?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor meget sukker i chokoladecremen?