Skildpadde-is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
IS MED SKILDPADDESTYKKER:
Tø vaniljeisen en smule op. Hak skildpadderne i stykker på en tallerken - så du får al cremen med. Brug 6 eller 8 skildpadder alt efter, hvor megen skildpadde-smag, du vil ha'. Rør stykkerne i isen. IS RØRT MED SMELTEDE SKILDPADDER: Tø vaniljeisen en smule op. Smelt skildpadderne i en skål over vandbad. Rør de smeltede skildpadder i isen og. endnu mere Begge istyper kan spises med det samme, men kan også fryses igen. |
|
Opskriften er vist 22443 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2013-04-12 08:45:49 Man må ikke fryse noget ned igen der har været frosset...:) Gitte - 2005-01-01 01:01:01 min familie var vilde.. uhm !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne