Svinekorteletter med sur-sød sauce (Mikroovn)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både. Skræl agurken. Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. Bland løg og smør i tildækket skål. Tilbered på 650 watt i 5 minutter. Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem, mens saucen tilberedes. Pres appelsinerne. Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Smag til med salt og peber. Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 13300 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bendix - 2005-01-01 01:01:01 En udmærket nem måde at lave sin egen sur-sød sauce på, selvom det virker lidt mystisk undervejs;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne