Blomkål med rejer og stenbiderrogn
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens blomkålshovedet.
Skær et kegleformet snit i blomkålshovedets stok.
Læg blomkålshovedet i en skål med hovedet opad.
Tilsæt ½ dl vand.
Dæk med låg eller mikrobølgefilm.
Mikrobølg ved 900 W mikrobølger i 7 min. efterfulgt af 5 min. trækketid.
Mærk efter om kålen er mør, og stil den herefter til afkøling.
Sauce: · Rør alle ingredienserne godt sammen og stil det derefter til afkøling. Servering: · Vask salathovedet og tør bladene godt. · Læg salatbladene på et rundt serveringsfad. · Læg blomkålshovedet over. · Fordel saucen over og pynt med rejer, kaviar, citronbåde og dild eller brøndkarse. Serveres som frokostret eller forret med sprød flute til. |
|
Opskriften er vist 64812 gange,
og udskrevet 2082 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer kokken - 2009-01-04 13:51:51 til den er kogt :) Salling - 2005-01-01 01:01:01 Istædet for at bruge en mikrobølgeovn,kan man så ikke kogen den i en gryde ? Isåfald hvor meget skal blomkålen så have ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne