Blomkål med rejer og stenbiderrogn

Blomkål med rejer og stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 4 Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 1 Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 2 Blomkål med rejer og stenbiderrogn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.blomkålshoved
150 g.rejer
1 lille glaslys kaviar eller stenbiderrogn
1 hovedsalat
1 citron eller lime i både
 Dild eller brøndkarse
 
 Sauce:
50 g.mayonnaise
 dl.cremefraiche 18%
0.5 tsk.Dijonsennep
1 tsk.salt
 Lidt peber
 
Opskrift:
Rens blomkålshovedet. Skær et kegleformet snit i blomkålshovedets stok. Læg blomkålshovedet i en skål med hovedet opad. Tilsæt ½ dl vand. Dæk med låg eller mikrobølgefilm. Mikrobølg ved 900 W mikrobølger i 7 min. efterfulgt af 5 min. trækketid. Mærk efter om kålen er mør, og stil den herefter til afkøling.

Sauce:
· Rør alle ingredienserne godt sammen og stil det derefter til afkøling.

Servering:
· Vask salathovedet og tør bladene godt. · Læg salatbladene på et rundt serveringsfad. · Læg blomkålshovedet over. · Fordel saucen over og pynt med rejer, kaviar, citronbåde og dild eller brøndkarse. Serveres som frokostret eller forret med sprød flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 64708 gange,
og udskrevet 2081 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-04 13:51:51
til den er kogt :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Istædet for at bruge en mikrobølgeovn,kan man så ikke kogen den i en gryde ? Isåfald hvor meget skal blomkålen så have ?