Brun Sauce (Mikroovn)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Kom stegesky, mælk, fløde og kulør i en mikroovnsegnet skål.
Drys melet over og pisk godt til der ikke er nogle klumper.
Mikrobølg saucen ved 900 W mikrobølger i 5 min. eller til saucen koger. Pisk en enkelt gang undervejs.
Saucen skal koges godt igennem for at den jævner og melsmagen forsvinder, men hold øje med at saucen ikke koger over.
Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 21116 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne