Brun Sauce (Mikroovn)

Brun Sauce (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.stegesky eller bouillon
½ dl.mælk
½ dl.fløde
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.kulør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom stegesky, mælk, fløde og kulør i en mikroovnsegnet skål. Drys melet over og pisk godt til der ikke er nogle klumper. Mikrobølg saucen ved 900 W mikrobølger i 5 min. eller til saucen koger. Pisk en enkelt gang undervejs. Saucen skal koges godt igennem for at den jævner og melsmagen forsvinder, men hold øje med at saucen ikke koger over. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 21116 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu