Chokolademousse (Mikroovn)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i mindre stykker i en stor rundbundet skål (1½-2 liter) og. tilsæt kaffen.
Mikrobølg ved 600 Watt i 1 min. eller til chokoladen er smeltet.
Pisk chokolade og kaffe sammen til en ensartet masse.
Læg husblas i blød i koldt vand i en lille kop eller skål.
Pisk æggeblommerne og sukker til en god æggesnaps.
Bland æggesnap og chokolade sammen.
Hæld vandet fra husblassen og smelt det i mikroovne ved 900 Watt mikrobølger i 20-30 sekunder.
Hæld husblas i en tynd stråle i chokolademassen imens der røres godt.
Lad blandingen stivne let.
Pisk fløden og bland den i.
Pisk hviderne til hård skum og vend dem forsigtig i formagen.
Hæld fromagen i en serveringsskål og lad den stivne helt i køleskab
Pynt med syltede mandarin både og eventuelt flødeskum
|
|
Opskriften er vist 27816 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob - 2011-11-21 17:18:07 Lyder ikke helt sikkert for helbredet med økologiske alm æg til en kold dessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne