Græsk Farsbrød (Mikroovn)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Ælt kød, rasp, salt, peber og æg sammen til en fast fars.
Bred farsen ud til 30 x 22 cm på et stykke bagepapir.
Fordel den hakkede persille over farsen og dernæst osten.
Rul farsen sammen som en roulade ved hjælp af bagepapiret.
Klap enderne til så osten ikke løber ud.
Pensel farsbrødet med lidt olie og drys med groftkværnet peber.
Læg brødet i et ildfast fad.
Stil fadet på metalrist midt i ovnen og bag ved kombination grill+ 440 Watt mikrobølger i 18-20 min.
Bliver brødet for mørkt stilles fadet ned på glastallerkenen.
Spises med tomatsalat og flute.
|
|
Opskriften er vist 21919 gange,
og udskrevet 717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2010-04-07 11:00:21 Æv, denne opskrift er jo også til kombi- og ikke microovn! linda boysen - 2005-01-01 01:01:01 uhm, bare lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne