Fransk Kirsebærtærte (Mikroovn)
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kom smør, mel og sukker i en tærteform på 24 cm i diameter. Smuldre smørret i melet til det ligner revet ost. Saml dejen med lidt sammenpisket æg.
Pres dejen ud i tærteformen. Pensel med lidt sammenpisket æg.
Stil tærtebunden på metalrist midt i ovnen og bag den ved
en af følgende bagetider afhængig af hvilken ovn du har:
· Kombination varmluft med grill 230C+100 Watt mikrobølger i 12 min.
eller
· Kombination varmluft 250 C+100 Watt mikrobølger i 20 min.
eller
· Kombination grill+100 Watt mikrobølger i 12 min.
Bliver bunden for mørk stilles formen nederst i ovnen.
Læg de godt afdryppede kirsebær på den varme bagte tærtebund.
Pisk æg, fløde og vanillesukker sammen og hæld det over kirsebærrene. Drys med tesukker/perlemelis.
Stil kagen tilbage i ovnen på metalristen midt i ovnen og bag den ved en af følgende bagetider afhængig af hvilken ovn du har:
· Kombination varmluft med grill 230 C+100 Watt mikrobølger i 15 min.
eller
· Kombination varmluft 250 C+100 Watt mikrobølger i 20 min.
eller
· Kombination grill+100 Watt mikrobølger i 15 min.
til tærten er fast.
Mærk efter om kagen er bagt, den skal være fast i midten.
Kagen spises lun eller afkølet eventuelt med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 15552 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne