Ananasparfait
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af ananassen, lad den grønne top sidde på og tag frugtkødet ud - gem skal og låg. Blend eller purér frugtkødet - til isen skal der anvendes ca. 3 dl ananaspuré. Del æggene og pisk hviderne stive.
Pisk fløden til flødeskum og pisk æggeblommerne med flormelis. Bland ananaspuréen og citronsaften i æggemassen, vend flødeskummet i og tilsæt de stiftpiskede æggehvider. Frys ismassen.
Isen anrettes i ananasskallen. Isen kan enten lægges op med en ske, eller den kan formes som kugler. Bruger man iskugler, skal de tilbage i fryseren og blive gennemfrosne, før de lægges i skallen.
Låget lægges på til sidst.
|
|
Opskriften er vist 15322 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer TK - 2014-07-03 17:37:38 det er vigtigt at bruge pasturiserede æg da æggene ikke opvarmes under tilberedningen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne