Leverpostej i mikroovn
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Kom ca. 2 spsk hakket spæk i en skål. Mikrobølg ved 440 Watt i 2 min. eller til det er smeltet.
Drys hvedemel over, rør rundt til det er opsuget af spækket. Tilsæt mælk og mikrobølg uden låg, ved 900 Wat i 2 min. Pisk godt i jævningen til den er ensartet. Tilsæt krydderier, løg samt æg og pisk det godt sammen. Rør spæk og lever i. Kom leverpostejen i en rund ildfast skål med lodrette sider og mikrobølg uden låg ved 900 Watt i 5 min. og derefter på 440 Watt i 10-12 min. I en kombinationsovnn mikrobølges først ved 900 Watt i 5 min. og dernæst på Kombination grill+250 Watt mikrobølger i 20 min. Lad postejen hvile i 5 min., og mærk så efter om den er gennembagt. Serveres med stegt bacon. 6 skiver sliced bacon lægges på en tallerken eller et tærte-fad. Dæk med bagepapir eller mikrobølgefilm. Stil tallerkenen på glastallerkenen og mikrobølg ved 900 Watt i 4-6 min. afhængig af hvor sprøde de skal være. Læg bacon på et stykke fedtsugende papir et par minutter. Pynt leverpostejen med bacon. |
|
Opskriften er vist 23703 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne