Lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne skæres ud. Bankes let med en knyttet hånd og steges i brunet smør, ca. 3 min. på hver side. Krydderierne blandes og drysses over ved anretningen. Serveres med grønsager og brunet smør.
|
|
Opskriften er vist 22294 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne