Indisk karry-ærtesuppe (Mikroovn)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kom løg, smør og karry i en stor skål og dæk med låg eller mikrofilm.
Mikrobølg ved 900 Watt i 2 min. Rør rundt. Tilsæt frosne ærter, vand og hønsebouillontern. Dæk med låg eller mikrofilm. Mikrobølg ved 900 Watt i 8 min. eller til suppen begynder at koge. Purér suppen med en håndmikser, stavblender eller i en blender. Tilsæt fløde. Kom mandelflager på en tallerken og mikrobølg ved 900 Watt i 1-2 min. Drys mandlerne over suppen ved servering. |
|
Opskriften er vist 21590 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne