Mikrosild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Drys salt på kødsiden af sildefileterne. Drys halvdelen af dild og persille på bunden af en form eller fad. Læg sildene herpå med rygsiden opad - de skal være lukket helt sammen, så fileterne synes hele. Drys resten af krydderurteblandingen over og kom smørklatter på. Dæk med plastfilm og tilbered retten på fuld effekt 4-5 min. Pil imens æggene og hak dem groft. Drys dem på retten ved serveringen. Servér Kraft dressingen til eller hæld lidt over sildene når de serveres.
|
|
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne