Mikro-chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Kom chokolade og vand i en skål og smelt ved fuld effekt i 30 sekunder. Kom margarine ved chokoladen og giv fuld effekt i 30 sekunder. Rør margarine og chokolade sammen.
Pisk æg og sukker grundigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og tilsæt valnøddekerner. Tilsæt chokoladen til æggene.
Kom bagepapir i en form og hæld dejen i formen. Bag ved fuld effekt i 5 minutter. Lad kagen hvile i 5 minutter. Herefter kan kagen spises (selvom den stadig er varm.
Tips: Denne opskrift er baseret på maksimal effekt=900 wat |
|
Opskriften er vist 17634 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Dingenot - 2018-10-17 12:59:47 Det er den hurtigste (ca. 15 min.) og nemmeste kage, jeg nogensinde har lavet og den smager skønt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne