Mikro-chokoladekage

Mikro-chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mørk chokolade
100 g.margarine
1 spsk.vand
100 g.sukker
3 æg
80 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
50 g.valnødder
 
Opskrift:
Kom chokolade og vand i en skål og smelt ved fuld effekt i 30 sekunder. Kom margarine ved chokoladen og giv fuld effekt i 30 sekunder. Rør margarine og chokolade sammen. Pisk æg og sukker grundigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og tilsæt valnøddekerner. Tilsæt chokoladen til æggene. Kom bagepapir i en form og hæld dejen i formen. Bag ved fuld effekt i 5 minutter. Lad kagen hvile i 5 minutter. Herefter kan kagen spises (selvom den stadig er varm.

Tips:

Denne opskrift er baseret på maksimal effekt=900 wat





karakterer:
Opskriften er vist 17634 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-10-17 12:59:47
Det er den hurtigste (ca. 15 min.) og nemmeste kage, jeg nogensinde har lavet og den smager skønt!