Ingefær-and
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : Red : |
|
|
Prik andestykkerne godt med en gaffel. Læg dem på en rist på nederste rille i ovnen. Steg i 15-20 min. ved kombinationen 200 grader/middel effekt afhængigt af kødets tykkelse. Rør blommesyltetøj, citronsaft, hvidløg, chilisauce, citronskal og inglefær:-) sammen og kog i 1 min. på højeste effekt. Læg andestykkerne i et halvdybt ovnfast fad, hæld saucen over og steg i 10 min. ved kombi. 200 grader/lav effekt, til saucen er klar. Server på opvarmede tallerkner pyntet med opskårne løftoppe og citronskiver.
PS: Uden kombinationsovn. Prik stykkerne med en gaffel, læg dem i et fad på en rist og tilbered i 10 min. på højeste effekt. Læg dem i et ovnfast fad. Hæld saucen over. Tilbered i 5 min. på højeste effekt, til saucen er klar. Sæt fadet under en forvarmet grill for at give kødet en sprød, brun overflade.
|
|
Opskriften er vist 9544 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne