Honningglaserede spareribs (Mikroovn)

Honningglaserede spareribs (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.kødfulde spareribs 7.5cm lng
2 spsk.klar honning
1 spsk.sojasauce
1 spsk.tomatpure
0.5 tsk.sennepspulver
2 tsk.hvidvinseddike
1 spsk.engelsk sauce
1 tsk.sesamolie
50 g.kinakål
50 g.bønnespirer
0.25 lillegrøn peber i skiver
1 knsp.kinesisk bl. krydderi
 
Opskrift:
Læg kødet i et fad. Bland honninh, soyasauce, tomatpure, sennepspulver, soyasauce, eddike og engelsksauce. Hæld blandingen over kødet og vend dem flere gange, så alt kød dækkes. Dæk fadet til og lad kødet marinere i 1/2 time. Sæt kødfadet i mikrobølgeovnen og kog uden låg i 4 min. på højeste effekt. Vend kødstykkerne og køg i 10 min. på middel effekt og derefter 8-10min. på høj effekt, til skyen er kogt ind og spareribstykkerne er glasserede. Vend kødstykkerne 3-4 gange under kogningen. Bland en skål sesamolie, bønnespirer peberfrugter med kinesisk blandingskrydderi, 5 krydderier. Kog i 2-3 min. på højeste effekt, indtil grøntsagerne er møre men ikke overkogte. Rør 2 gange under kogningen. Læg de kogte grøntsager på et opvarmet fad, læg de glaserede ovenpå og server





karakterer:
Opskriften er vist 13778 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-28 20:28:14
jeg har lavet retten uden de der kiniserier og det smagte skønt........ som min far siger : Mænd vil ha' kød