Fasangryde 02

Fasangryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fasanhøner, i 4 stykker
50 g.smør
1 rødløg, i skiver
2 stilkebladselleri i skiver
2 grønne æbler, uden kernehus
25 g.hvedemel
1.5 dl.cider
3 dl.varm hønsebouillon
 salt
 peber
2 spsk.calvados
2 spsk.piskefløde
1 tsk.friskhakket persille
 
 Pynt:
1 grønt æble uden kernehus, skåret i både
1 spsk.citronsaft
 bladselleriblade
0.5 rødløg skåret i 4 tynde både
 
Opskrift:
Brun fasanstykkerne i 25 g smør på stegepande på komfuret eller i et forvarmet bruningsfad.

Kom resten af fedtstoffet i en stor gryde til mikroovn og smelt det i 30 sek. på højeste effekt.
Tilsæt løg og bladselleri og svits i 3 min. på højeste effekt.
Tilsæt æblet og svits i 1 min. på højeste effekt.
Rør melet i og tilsæt derpå cider og varm bouillon lidt af gangen. Kog i 2-3 min. på højeste effekt. Rør rundt 2-3 gange under kogningen.

Læg fasanstykkerne i gryden, smag til med krydderier. Kog under låg i 5 min. på højeste effekt og derefter i 30-35 min. på middel effekt, til kødet er mørt.

Rør calvados og piskefløde i. Server retten med drysset persille.

Tag kernehuset ud af æblet, skær det i både og pensl det med citronsaft. Stik bladselleri mellem æblebådene og arranger det langs kanten af hver tallerken sammen med løgbådene.





karakterer:
Opskriften er vist 32492 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu