Fasangryde 02
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Brun fasanstykkerne i 25 g smør på stegepande på komfuret eller i et forvarmet bruningsfad.
Kom resten af fedtstoffet i en stor gryde til mikroovn og smelt det i 30 sek. på højeste effekt. Tilsæt løg og bladselleri og svits i 3 min. på højeste effekt. Tilsæt æblet og svits i 1 min. på højeste effekt. Rør melet i og tilsæt derpå cider og varm bouillon lidt af gangen. Kog i 2-3 min. på højeste effekt. Rør rundt 2-3 gange under kogningen. Læg fasanstykkerne i gryden, smag til med krydderier. Kog under låg i 5 min. på højeste effekt og derefter i 30-35 min. på middel effekt, til kødet er mørt. Rør calvados og piskefløde i. Server retten med drysset persille. Tag kernehuset ud af æblet, skær det i både og pensl det med citronsaft. Stik bladselleri mellem æblebådene og arranger det langs kanten af hver tallerken sammen med løgbådene. |
|
Opskriften er vist 32302 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne