Røræg i mikroovn

Røræg i mikroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Røræg i mikroovn, billede 4 Røræg i mikroovn, billede 1 Røræg i mikroovn, billede 2 Røræg i mikroovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og mælk sammen, tilsæt salt og peber efter smag og hæld det i en lille skål.

Tilsæt smør og sæt skålen i ovnen 1½-2 minutter ved 100%, til ægget er næsten stift. Rør rundt to gange under tilberedningen.

Lad retten hvile 1 minut før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 190810 gange,
og udskrevet 2538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1214 (289 kcal)
KJ pr. Pers. 1214 (289 kcal)
Vægt ialt 180 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 674 KJ (160 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-19 20:58:26
Tænker at det vil tage længere tid at lave i mikroovnen til 10 personer end at lave det i gryde

  -   2021-09-29 16:26:51
Kan man lave til 10 personer på 1 gang

  -   2021-04-21 08:29:09
det var godt

  -   2011-09-25 06:41:11
det smager rigtig godt! :-)