Røræg i mikroovn
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og mælk sammen, tilsæt salt og peber efter smag og hæld det i en lille skål.
Tilsæt smør og sæt skålen i ovnen 1½-2 minutter ved 100%, til ægget er næsten stift. Rør rundt to gange under tilberedningen. Lad retten hvile 1 minut før servering. |
|
Opskriften er vist 189812 gange,
og udskrevet 2501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-10-19 20:58:26 Tænker at det vil tage længere tid at lave i mikroovnen til 10 personer end at lave det i gryde anonym - 2021-09-29 16:26:51 Kan man lave til 10 personer på 1 gang anonym - 2021-04-21 08:29:09 det var godt anonym - 2011-09-25 06:41:11 det smager rigtig godt! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne