Basmatiris i mikrobølgeovn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Basmatiris Indsendt : Red : |
|
|
Risene skylles godt og sættes i blød i rigeligt vand i mindst 1/2 time. Derefter hældes de i en sigte og drypper af mindst 20 min. Ris og 4 dl vand hældes i en mikrobølgeegnet skål med låg, tilsættes 1 tsk. salt + 25 g. smør Koges ved 650 Watt i 15 min., hviler et par minutter, rør forsigtigt rundt med en gaffel før servering.
|
|
Opskriften er vist 24832 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2009-01-21 17:15:11 Hvad er lige fordelen ved at koge dem i micro'en, det ser ud til at tage over dobbelt så lang tid og er mere besværligt... just curios... Alice - 2007-08-23 15:19:48 Kog vandet i elkedlen, og du sparer tilberedningtiden... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne