(Sommer)æggekage (mikroovn)
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk. Rist kernerne på 650 watt i 2 minutter.
Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af. Skyl courgetterne. Halvér dem på langs og skær i skiver. Skær kødet i strimler, og osten i små terninger. Bland majs, courgetteskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet. Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier. Hæld æggeblandingen over grøntsager og kød. Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter. Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne. Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér. Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til. Tips: Istedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst. |
|
Opskriften er vist 111536 gange,
og udskrevet 1230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (46 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-01-21 14:22:50 Hvodan kan man ha stor fad i Mkroovn Camilla - 2009-09-22 17:26:16 hej :-) er det en Mikro bølge ovn eller den det en miniovn? rockmama - 2005-01-01 01:01:01 glæder mig til at prøve opskriften i morgen : - ) Søren - 2005-01-01 01:01:01 Skift piskefløde ud med ylette, det gør æggekagen lettere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne