(Sommer)æggekage (mikroovn)

(Sommer)æggekage (mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
(Sommer)æggekage (mikroovn), billede 4 (Sommer)æggekage (mikroovn), billede 1 (Sommer)æggekage (mikroovn), billede 2 (Sommer)æggekage (mikroovn), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.solsikkefrø
1 dåsemajs
2 courgetter
200 g.hamburgerryg, ikke kogt
100 g.danablu
3 æg
2.5 dl.piskefløde
0.5 tsk.salt
 peber
 
 
Opskrift:
Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk. Rist kernerne på 650 watt i 2 minutter.

Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af. Skyl courgetterne. Halvér dem på langs og skær i skiver. Skær kødet i strimler, og osten i små terninger.

Bland majs, courgetteskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet.

Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier. Hæld æggeblandingen over grøntsager og kød.

Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter. Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne.

Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér.

Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til.

Tips:

Istedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst.





karakterer:
Opskriften er vist 111536 gange,
og udskrevet 1230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-01-21 14:22:50
Hvodan kan man ha stor fad i Mkroovn

  -   2009-09-22 17:26:16
hej :-) er det en Mikro bølge ovn eller den det en miniovn?

  -   2005-01-01 01:01:01
glæder mig til at prøve opskriften i morgen : - )

  -   2005-01-01 01:01:01
Skift piskefløde ud med ylette, det gør æggekagen lettere.