Æblenougatis med lunt tilbehør
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Hak nødderne groft. Smelt sukkeret gyldent på en pande. Tilsæt nødderne, bland og lad det stå lidt over varme. Hæld nougaten på et stykke bagepapir. Når nougaten er stivnet, hakkes den fint.
Is: Pisk æggeblommer og flormelis godt, gem 1 spsk flormelis. Pisk hviderne stive med den sidste spsk flormelis. Pisk fløden næsten stiv. Bland æggeblommerne med nougat og æblemos og vend hvider og flødeskum i. Hæld massen i en form på ca. 2 liter og sæt den i fryseren. Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kernehuset. Rist dem møre på panden i smør og krydr med ingefær. Server de lune æbler til isen. |
|
Opskriften er vist 7303 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne