Abrikosparfait med melon
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Afdryp abrikoserne og purér juice og likør heri.
Pisk æg luftige med sukkeret og kom det i abrikosmassen. Pisk fløden næsten stiv og vend den i sammen med creme fraiche. Hældes i tærteform (24 cm.), dækkes med plastfolie og fryses ned, natten over. Tages op ½ time før servering.
Skræl melon og fjern kernerne. Skær melonkødet i kugler som lægges på abrikosisen. Pynt med friske grønne blade af citronmelisse eller mynte.
|
|
Opskriften er vist 17094 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bothilde - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker til en sensommermiddag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne