Lammekølle med gorgonzola
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Gnid lammekøllen med salt og peber og lad den brune i ovnen i bradepanden med lidt fedtstof, samt hakket løg og hvidløg.
Læg rosmarin ved, tilsæt lidt fløde og bouillon og lad stegen stå ved 175° i ca. 1 1/4 time. Tilsæt mere væde efterhånden, bradepanden må ikke stege tør. Dæk stegen med alufolie og hold den varm i ovnen, mens saucen tilberedes. Hæld skyen fra saucen over i en gryde. Kom lidt kogende vand i bradepanden, så alle stegerester kommer med i gryden. Fjern rosmarinen, mos osten let og kom den i og lad saucen koge ensartet under piskning. Smag til med salt og peber, hæld saucen gennem en sigte og varm den til kogepunktet. Skær stegen i skiver og server med Ristede kartofler, drysset med rosmarin. |
|
Opskriften er vist 16555 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2012-01-09 12:50:24 virkelig god. lækker sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne