Pæresorbet
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : |
|
|
Kog sukker og vand i 10 min.
Kog pærene heri i 10 min.
Afkøl og tilsæt pernod.
Blendes og fryses til grød.
Æggehviden piskes stiv. Den halvfrosne grødmasse blendes en gang til, og hviden blandes heri. Frys atter i 2-3 timer. Tages ud lidt før servering, hvor isen kugles op, og kan serveres med flødeskum og syltet ingefær eller friske bær som f.eks. brombær. |
|
Opskriften er vist 22558 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne