Lammekølle i kokotte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Spæk lammekøllen med små stykker hvidløg og persille.
Gnid den med salt og peber.
Lad en stegeso ligge i koldt vand i 10 minutter. Den tørres af og pensles med smeltet smør. Læg køllen i med ydersiden opad. Hæld bouillon ved. Lad retten stege under låg godt 2 timer ved 250 grader. Giv bagte kartofler og salat til. |
|
Opskriften er vist 14888 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne