Kirsebæris 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Udsten kirsebærrene.
Kog vand og sukker i 5 min. Kom bærrene i og lad dem koge med i 3-4 min. Lad dem svale i lagen.
Kom det hele i blender. Bland kirsebærlikør i.
Pisk fløden til skum og vend puréen heri. Frys blandingen 3-4 timer. Anret som kugler eller skiver i portionsglas og pynt med friske kirsebær. |
|
Opskriften er vist 18694 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne