Kanelis 02
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt : Red : |
|
|
Kog kanelstængerne i vand og honning i ca. 10 min. Tag kanelstængerne op. Opvarm i mellemtiden fløden over vandbad. Pisk æggeblomme og tilsæt nogle dråber af den varme fløde. Hæld så æggeblommen i den varme fløde og kog under konstant piskning, til fløden bliver tyk. Tag gryden af ilden og lad cremen køle af. Når cremen er kølet af, blandes den med den sirup, der blev kogt på honning, kanel og vand, og derefter tilsættes de resterende ingredienser. Stil skålen i fryseren.
Hvis der er fordampet for meget vand ved indkogningen af kanelstængerne, kan der tilsættes lidt mere vand.
|
|
Opskriften er vist 10180 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne