Jordbær-isbomber
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Purér jordbærrene i en blender eller foodprocessor og passér dem gennem en sigte.
Tag 3½ dl af jordbærpureen fra til sauce, og smag den til med flormelis samt evt. Framboise.
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt efter lidt. Pisk piskefløden til tykt skum.
Fold om vend de piskede æggehvider og den piskede fløde med den resterende jordbærpuré. Fordel cremen i 10 portionsforme, dæk dem med plastfilm og frys dem i ca. 3 timer.
Ved serveringen dyppes formene i koldt vand isen vendes ud og anrettes på afkølede tallerkener, hvor den pyntes med lidt af saucen samt bær og frugt efter ønske.
|
|
Opskriften er vist 18389 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne