Hjemmelavet is med mandler, chokolade og marcipan
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer og flormelis piskes godt.
Fløden piskes stiv.
Æggehviderne piskes stive og flormelis kommes i. Fløde og æggehvide vendes i æggeblommemassen.
Hældes i aluform (2 L).
Fryser 1-1½ time (indtil isen er halvstiv), hvorefter fyldet blandes i.
I fryser mindst 4-5 timer inden spisning.
|
|
Opskriften er vist 80110 gange,
og udskrevet 1848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne