Appelsinis
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
De skærer et låg af appelsinerne, med en kniv skæres frugtkødet ud, og appelsinerne skæres lidt i bunden, så de kan stå lige.
Frugtkødet fra 2 appelsiner køres med en blender til en jævn masse, fjern alle kerner først. Skær isen i småstykker, lidt optøet, og kom i blenderen sammen med resten af frugtkødet. Smag evt. til med vanille eller likør. Fyldes tilbage i de udhulede appelsiner med lille top og låget lægges på. Stilles i fryseren 2-3 timer, eller de pakkes ind og kan fryses i månedsvis. Men husk, de skal op af fryseren 10-15 min. inden de skal spises. |
|
Opskriften er vist 23155 gange,
og udskrevet 518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2018-01-27 12:43:25 Meget lækker, frisk, dekorativ og utrolig let at lave :-) anonym - 2009-02-14 21:12:19 Isen skal tages ud mindst en halv time før servering. den midtjydske kok - 2005-01-01 01:01:01 denne is er så delikat og lækker, desuden er den så simpel at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne