Hvid chokoladeis med jordbær 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade smeltes over vandbad.
Æggeblommer og sukker røres sammen.
Chokoladen afkøles til den er fingervarm og så piskes æggemassen i. Tilsæt mandler og jordbær og hæld i form, der fryses ned.
Hviler ½ time i køleskabet før den skives og serveres med pureret jordbær smagt til med sukker. Pynt med hele jordbær og citronmelisse.
|
|
Opskriften er vist 21363 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-29 14:46:02 Hej Måske det er en idé at tilføje hvad piskefløden skal bruges til!! Godt nytår Mette amatørkokkene - 2005-01-01 01:01:01 der manlger nogle vigtige tilføjelser som måske ikke er åbenlyse for alle: mandlerne skal smuttes og hakkes fint. Fløden bliver ikke nævnt nogen steder, men den skal selvfølgelig piskes og vendes med ægge/jordbærmassen....chokoladen behæver man ikke lave vandbad til, man kan bare stoppe det i micro'en og give det et par minutter. Bare pas på det ikke brænder på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne