Ferskenis

Ferskenis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ferskenis, billede 4 Ferskenis, billede 1 Ferskenis, billede 2 Ferskenis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
   
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
80 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Overhæld fersknerne med kogende vand og pil dem (de kan også skrælles). Del dem, fjern stenene og kom dem i blenderen.

Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Tilsæt blendede ferskner. Pisk fløden stiv og ved den i med let hånd.

Sæt blandingen i fryseren 4-5 timer. Anret fersken-isen portionsvis med et par skiver fersken og et stænk likør.





karakterer:
Opskriften er vist 19380 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10701 (2547 kcal)
KJ pr. Portion 10701 (2547 kcal)
Vægt ialt 1240 gram
Vægt pr. Portion 1240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 862 KJ (205 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-03 13:19:12
Tilføj eventuelt lidt vaniljesukker.. Smager fantastisk:-)