Ferskenis
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Overhæld fersknerne med kogende vand og pil dem (de kan også skrælles).
Del dem, fjern stenene og kom dem i blenderen.
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Tilsæt blendede ferskner. Pisk fløden stiv og ved den i med let hånd. Sæt blandingen i fryseren 4-5 timer. Anret fersken-isen portionsvis med et par skiver fersken og et stænk likør. |
|
Opskriften er vist 19380 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Isabella - 2010-06-03 13:19:12 Tilføj eventuelt lidt vaniljesukker.. Smager fantastisk:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne