Chokoladeis 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bland fløde, æggeblommer, og sukker i en gryde. Varm blandingen igennem under kraftig piskning, til cremen er tyk, den må ikke koge. Bræk chokoladen i småstykker og smelt den i den varme creme. Lad cremen køle af. Pisk af og til i den.
Frys cremen 4-5 timer. Tilsæt den piskede fløde under omrøring, når isen er halvt frosset. Lad isen fryse færdigt.
Vend isen ud på et fad, eller skær den i skiver.
Pynt med flagede, ristede mandler og flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 38049 gange,
og udskrevet 1150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (37 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2012-06-14 14:39:45 god opskrift anonym - 2010-10-25 19:29:01 det er ikke rigtig god sorry:) jarex - 2010-06-29 11:22:30 Chokoladesi smager rigtig godt med lidt congnac over. Velbekomme. mega is elskeren - 2010-03-26 21:05:59 den er bare lækker... Mmmm jeg har også prøvet at lave den med 50g mørk chokolade 80% og 100g marabou lys. Det bliver den lige lidt mildere af, en god ide hvis man har sarte børn i huset :o) manfred - 2008-06-16 11:25:20 mums hvor delikat.. her ern mig - 2005-01-01 01:01:01 den er god og smager name nam den kloge - 2005-01-01 01:01:01 Det er jo en meget smart ide men hvorfor ska man tage isen op af fryseren under frysningen for at piske fløde i...???!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne