Rabarber-is (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kog 1 dl hvidvin med 55 g sukker og 2 spsk. ribsgele i 1-2 minutter.
Kom rabarberstilkene i og lad det koge under låg i 15 minutter.
Lad det køle af. Blend rabarbermassen. Frys det ned. Isen serveres i portionsglas pyntet med en kvist frisk mynte. |
|
Opskriften er vist 28430 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer petra - 2011-07-28 09:55:09 glæder mig helt vildt til at lave is! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne