Moussé af Jordbæris (Fedtfatig)
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Sirup:
Sirup indgår som ingrediens i denne opskrift.
Sirup fremstilles ved at hælde vand og sukker i en rustfri stålgryde og bland det sammen med en trægrydeske.
Opløs sukkerret ved svag varme under omrøring.
Fjern skum fra overfladen.
Sukkerblandingen koges i ca. 1min.
Sluk for gryden.
Jordbærrene skylles og pureres sammen med citronsaft og sirup. Æggehviderne piskes næsten stive. De piskede æggehvider vendes i jordbærblandingen. Piskefløde piskes let og vendes i jordbærblandingen. Tænd ismaskinen og hæld blandingen i frysebeholderen. Tilberedningstid: Ca. 45-55 min. Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen. |
|
Opskriften er vist 15218 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne