Lynlet jordbærflødeis (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og fløde hældes i blenderen.
Vanillekorn og sukker tilsættes.
De frosne jordbær blendes lidt ad gangen.
(For mig er det lettere at komme jordbærrene i ad flere gange, frem for at komme dem i på engang, da det let bliver en stor frossen klump, som ikke er til at blende).
Hvis isen ønskes i en fastere konsistens, kan den fryses en lille times tid.
|
|
Opskriften er vist 26510 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2014-05-26 20:08:23 Den smager rigtig godt og har en lækker konsistens!!:-) Camilla - 2011-11-10 19:24:12 Kan man godt lave isen uden jordbær? :-) hej - 2007-03-10 12:57:07 man kan også bruge piskefløde med 19procent anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvis man starter med at blende jordbærrene og tilsætter sukker derefter og sidst mælk og fløde får man ikke problemer med en stor frossen klump L - 2005-01-01 01:01:01 Det smager rigtig godt, og kan sagtens laves med sødemiddel i stedet for sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne