Bøf med rødløgskompot
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
|
|
Kartoffelbåde:
Skræl kartoflerne, skær dem i både. Vend disse med olie og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Rødløgskompot: Pil løgene og skær dem i skiver. Læg løgskiverne i en kasserolle og tilsæt vineddike og rødvin. Lad det hele koge ved svag varme, til at væsken er kogt ind. Rør honning i og smag til med salt og peber. Bøffer: Pensl bøfferne med grillolie og krydr dem med salt og peber. Steg dem i 2-3 min. på hver side på en grillpande eller en stegepande. Server bøfferne med en rødløgskompot og ovnstegte kartoffelbåde |
|
Opskriften er vist 8082 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne