Hindbær is (Fedtfatig)
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Hindbær skylles (frosne tøes op).
Hindbærerne røres sammen med sukker, citronsaft, økologisk skummetmælk og kvark, en blender vil være god til det.
Massen pureres efterfølgende gennem en sigte, så hindbærkornene kommer fra.
Æggehvide piskes stift.
Piskefløde piskes stift.
Både æggehvide og piskefløden vendes forsigtigt i puré massen.
Tænd ismaskinen og hæld blandingen i den roterende frysebeholder. Køres ca. i 45 min.
Hvis man ikke har en ismaskine, skal det hældes op i en fryseform og fryses ned. For at undgå, at der dannes iskrystaller i massen, skal der røres jævnligt under indfrysningen. |
|
Opskriften er vist 36240 gange,
og udskrevet 1134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2013-03-18 12:11:24 ~ Quick tip ~ Det er en god ide at koge hindbær op. Ellers kan man risikere roskildesyge. Lene - 2011-06-16 12:15:09 Det var en fantastisk dessert I stedet for alm. piskefløde brugte jeg Milda fløde til piskning 19% og mine unger var vilde med det. Frk. P - 2008-11-14 21:31:46 Jeg kunne ikke dy mig for at kostberegne denne opskrift en gang. Fedtenergiprocenten er 29, og det må man sige er meget fint når nu vi snakker dessert. 25-35 % af energien skal komme fra fedt. husk at man skal have lov at smovse en gang i mellem.. :) Maria - 2008-02-06 12:53:03 Nu har jeg læst flere steder at folk skriver den ikke kan være fedtfattig når der er fløde i, det er noget pjat, der står jo ikke fedtfri!! Nu har jeg ikke regnet på lige den her opskrift men hvis du går ind på fedtfattig.dk vil du se at der i flere af deres desserter er fløde i selvom fedt energi procenten er under 30. lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 er det virkeligt fedtfattigt med piskefløge i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne