Ferskenis med hindbærpuré (Fedtfatig)
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Lagen hældes fra fersknerne og de blendes.
Lidt citronsaft og sukkeret hældes ved.
Piskefløden piskes.
Æggehviderne piskes stive.
Piskefløden og æggehviderne vendes i ferskenmassen
Fromage frais maigre kommes ved og der røres rundt.
Massen hældes i ismaskinen og når den er tyk og grynet er den klar til at hælde i en form og fryses ned.
Det kan tilberedes uden ismaskine, men da skal der røres et par gange under indfrysning.
Hindbær og flormelis blendes og hældes gennem en sigte for at få kernerne væk. |
|
Opskriften er vist 21701 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2005-01-01 01:01:01 Fin is, den smager ikke af så meget, uden hinbærpurén. Fløden er for kraftig igennem isen. Måske kan man skærer ned på flødemægden :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne