Ferskenis med hindbærpuré (Fedtfatig)

Ferskenis med hindbærpuré (Fedtfatig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

Kold DessertRet : Kold Dessert - Is på ismaskine

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.henkogte ferskner
2 spsk.sukker
 Lidt citronsaft
1.1 dl.piskefløde
1 dl.fromage frais maigre fra Netto
2 æggehvider
 
100 g.friske eller frosne hindbær
4 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Lagen hældes fra fersknerne og de blendes. Lidt citronsaft og sukkeret hældes ved. Piskefløden piskes. Æggehviderne piskes stive. Piskefløden og æggehviderne vendes i ferskenmassen Fromage frais maigre kommes ved og der røres rundt. Massen hældes i ismaskinen og når den er tyk og grynet er den klar til at hælde i en form og fryses ned. Det kan tilberedes uden ismaskine, men da skal der røres et par gange under indfrysning.

Hindbær og flormelis blendes og hældes gennem en sigte for at få kernerne væk.





karakterer:
Opskriften er vist 21701 gange,
og udskrevet 669 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Fin is, den smager ikke af så meget, uden hinbærpurén. Fløden er for kraftig igennem isen. Måske kan man skærer ned på flødemægden :-)