Svenske teboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres i dejfadet, hæld lidt af den lunde mælk over og lad det stå 10 min. Smelt margarine, hæld resten af mælken i og lad den blive lund.
Rør salt, sirup, anis og rugmel i hæld det over gæren sammen med det meste af hvedemelel. Rør dejen godt og lad den hæve til det dobbelte, tildækket og lunt.
Ælt dejen let igennem og rul den ud på et melet bord ca. 2 cm. tyk. Stilk dejen ud til små runde boller med et glas 6 - 7 cm. diameter. Lad bollerne hæve på plade til det dobbelte, Hvorefter de pensles med mælk og bages ved 225 grader i ca. 12-15 min. Serveres lunde med smør og pølse eller saltkød. |
|
Opskriften er vist 14645 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer cilotten - 2009-10-20 17:28:44 hvor meget sirup var det lige der skulle i ½ spsk. 1 spsk. eller 1½ spsk :s |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne