Svenske snegle

Svenske snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
300 g.hvedemel
200 g.smør eller margarine
70 g.sukker
1 æggeblommer
 
 Masse:
1 æggehvider
90 g.sukker
65 g.mandler, hakkede
 
Opskrift:
Dej:
Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen.

Masse:
Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide.

Dejen rulles ud. Massen smøres på. Den smurte dej rulles til en roulade. Rouladen stilles i køleskab ca. en time. Rouladen skæres i tynde skiver.
Bages ved ca. 200 gr. i 10-12 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 12960 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu