Svenske snegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Smørret hakkes og blandes med melet. Sukker kommes i. Dejen æltes sammen med æggeblommen. Masse: Mandlerne hakkes fint, og røres sammen med sukker og æggehvide. Dejen rulles ud. Massen smøres på. Den smurte dej rulles til en roulade. Rouladen stilles i køleskab ca. en time. Rouladen skæres i tynde skiver. Bages ved ca. 200 gr. i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 12960 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne