Svenske chokolade brød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle tørre dele i en skål. Skær det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml dejen let med det sammenpiskede æg (dejen bliver ret lind) Rul dejen ud i 3 stænger á 1 1/2 cm's tykkelse. Læg stængerne på en smurt bageplade. Pensl med æggehvide og drys med perlesukker og mandler. Bag stængerne øverst i ovnen
Bagetid: ca. 10 min. ved 175 grader C. Når stængerne er taget ud af ovnen, skæres de straks i skrå snitter, som afkøles på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 28445 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-17 15:37:18 Man skal virkelig arebjde for at få dem til at hænge sammen. men de smager rigtig godt når man endelig har bagt dem ;-) L&C - 2012-01-29 12:10:40 Smager rigtig godt - nemt at lave. Kan dog godt virke lidt dejet, men smagen fejler som sagt ikke noget :) Mille - 2010-05-08 17:35:32 p.s put mindre sukker i - det er ret sødt. Mille - 2010-05-08 17:34:54 Lind = smuldrende. Jeg kunne ikke rulle dejen, men måtte klemme dejen sammen. Faktisk foretrak at jeg klemme dejen til kugler ?? - 2005-01-01 01:01:01 okay opskrift! ikke den bedste men ok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne