Bondekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Blend smør, sirup eller ahornsirup og sukker sammen i en foodprocessor. Tilsæt mandlerne, der ikke skal smuttes, og hak dem med.
Hæld dejen over i en anden skål og sigt melet i. Rør potasken ud i lidt vand og hæld det i dejen. Rul dejen til en 4 cm tyk pølse (hvis dejen er blevet for blød lægges den i køleskabet et kvarters tid og rulles til en pølse, når den er blevet kold). Lad pølsen hvile i køleskabet til næste dag. Sæt ovnen på 180 grader. Skær pølsen i skiver på ca. 3 mm. Læg kagerne på en plade med store mellemrum, da de flyder en del ud. Bag dem midt i ovnen til de er blevet gyldne, det tager ca. 10 minutter. Køles ned og lægges i en dåse. |
|
Opskriften er vist 41248 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-27 16:16:55 De smager vildt godt og de er brugt ved vores søns konfirmation. ;-) Alle smagte og spiste med smil. MUMS anonym - 2008-02-06 10:00:39 den er rigtig god hvis du putter sukker på mhhhhhh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne