Svenske pletter

Svenske pletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Klatkager

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.hvedemel
0.25 tsk.salt
2 spsk.sukker
4 dl.piskefløde
2 æg
25 g.smeltet margarine
 Strøsukker
 vanillesukker
 
Opskrift:
Dejen røres sammen som en pandekagedej. Den bages i en smurt pletpande eller spejlægspande. Fordybningerne fyldes med dej. Pletterne vendes og bages lysebrune på begge sider. De serveres varme med sukker og vanillesukker eller kanel, sirup eller syltetøj.





karakterer:
Opskriften er vist 22007 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (101 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hej med jer. Jeg hedder Magdalena, og æggene var forret til min bryllup med Jürgen sidste år (den 22/3). gæsterne var glade, og det var vi også. Ja rigtigt glade! "de her æg smager godt" sagde fætter Karol. hej hej