Svenske pletter
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres sammen som en pandekagedej. Den bages i en smurt pletpande eller spejlægspande. Fordybningerne fyldes med dej. Pletterne vendes og bages lysebrune på begge sider. De serveres varme med sukker og vanillesukker eller kanel, sirup eller syltetøj.
|
|
Opskriften er vist 22117 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (101 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte og Thomas - 2005-01-01 01:01:01 hej med jer. Jeg hedder Magdalena, og æggene var forret til min bryllup med Jürgen sidste år (den 22/3). gæsterne var glade, og det var vi også. Ja rigtigt glade! "de her æg smager godt" sagde fætter Karol. hej hej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne