Svensk farsskinke med kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Det hakkede kød røres med fintsnittet skinke. Kartoffelmosen røres i, og mel, mælk og peber tilsættes.
Farsen formes som en skinke i en minibradepande. Pensles med æg og drysses med rasp og tør sennep. Skinken ridses som en flæskesteg og brunes i ovn ved 250 grader og steges i en time ved 170 grader.
Skæres i tynde skiver og spises på rugbrød, evt. med kolde kartofler eller asier.
|
|
Opskriften er vist 21499 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne