Svensk farsskinke med kartofler

Svensk farsskinke med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket svinekød
150 g.røget skinke
5-7 kogte og mosede kartofler
l spsk.hvedemel
2 dl.mælk
0.5 tsk.peber
 æg
 rasp
 sennepspulver
 
Opskrift:
Det hakkede kød røres med fintsnittet skinke. Kartoffelmosen røres i, og mel, mælk og peber tilsættes. Farsen formes som en skinke i en minibradepande. Pensles med æg og drysses med rasp og tør sennep. Skinken ridses som en flæskesteg og brunes i ovn ved 250 grader og steges i en time ved 170 grader. Skæres i tynde skiver og spises på rugbrød, evt. med kolde kartofler eller asier.





karakterer:
Opskriften er vist 21499 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu