Spejdermad
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Brun kødet til en brunet masse i olie sammen med løg.
Tilsæt dild og kaffefløde, og lad det småsimre i 5-6 min. Rør ind imellem.
Drys evt. med ekstra dild.
Servér med kartofler og tomatsalat.
|
|
Opskriften er vist 18579 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer skov - 2010-07-13 16:16:08 Der er som sådan intet i vejen med retten -men der vil ikke være ret mange spejdere der laver den.De er efterhånden vant til mad der er knap så simpel,men fyldt med energi,farver og smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne