Lammekasserolle med krydderurter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader.
Opvarm olie i en gryde og kom løg og hvidløg i. Svits det 3 minutter. Læg lammekøllen i og brun den op alle sider. Tag kødet op og læg det i et ovnfast fad. Kom chili, paprika og peberfrugt i gryden, rør rundt og lad det simre 5 minutter ved jævn varme. Hæld vin og bouillon ved, bring det i kog, dæmp varmen og lad det simre uden låg i 10 minutter. Tilsæt rosmarin og mynte og hæld saucen i fadet til lammekøllen. Dæk fadet til og stil det i den varme ovn 45 minutter eller til lammekøllen er færdig, brug evt. stegetermometer. Tips: Saucen er meget tynd og retten bliver traditionelt spist af små skåle. Men den kan jævnes med maizena udrørt i vand |
|
Opskriften er vist 8890 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne