Lammekasserolle med krydderurter

Lammekasserolle med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
1 lillehakket løg
3 fedknust hvidløg
1500 g.lammekølle, udbenet og snøret
1 tsk.chili
1 spsk.sød paprika
2 mellemstore røde peberfrugter i tern
2.5 dl.tør hvidvin
5 dl.hønsebouillon
0.66 dl.frisk rosmarin
0.66 dl.friskhakket mynte
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 180 grader.

Opvarm olie i en gryde og kom løg og hvidløg i. Svits det 3 minutter. Læg lammekøllen i og brun den op alle sider.

Tag kødet op og læg det i et ovnfast fad.

Kom chili, paprika og peberfrugt i gryden, rør rundt og lad det simre 5 minutter ved jævn varme. Hæld vin og bouillon ved, bring det i kog, dæmp varmen og lad det simre uden låg i 10 minutter. Tilsæt rosmarin og mynte og hæld saucen i fadet til lammekøllen.

Dæk fadet til og stil det i den varme ovn 45 minutter eller til lammekøllen er færdig, brug evt. stegetermometer.

Tips:

Saucen er meget tynd og retten bliver traditionelt spist af små skåle. Men den kan jævnes med maizena udrørt i vand





karakterer:
Opskriften er vist 8886 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu